Sandström Ultra 57 MID

Sandström Ultra 57 MID

Nu lanserar Sandström nästa steg i deras båtprogram. Sandström Ultra.

Här får du alla bekvämligheter och funktioner som i deras Basic och Classic-program, men med det lilla extra. Båten har en väl genomtänkt ombordstigning med räcken som extra stöd, generöst med förvaringsutrymmen, en väldisponerad förarplats och möjligheten att kunna välja det motoralternativ som passar dig bäst. Dessutom har de utvecklat ett antal originaltillbehör så att du kan anpassa båten efter just dina behov. Sist men inte minst har vi priset. Sandström Ultra ger dig en båt med det lilla extra, men alltid med ambitionen mest båt för pengarna. Så att alla kan leva livet på riktigt. 

Sandström Ultra 57 MID

Med Sandström Ultra har de tänkt på alla detaljer. I fören finns rejäla pulpits, räcken och en trapp och i aktern finns stora ytor att sätta ned fötterna på samt grepphandtag för att hålla balansen. Allt för att ombordstigningen ska kunna ske så enkelt och tryggt som möjligt.

I en Sandström Ultra kommer du sitta bekvämt, det har de sett till. I förar-och passagerarstolarna sitter du högt och med god 360-graders sikt runt båten. Sätena är utformade för att ge föraren de bästa förutsättningarna för att kunna köra båten säkert, och co-drivern kan enkelt hjälpa till med att navigera och hålla utkik.

 

Vi kommer snart få in en i vår visningshall så ni kan komma in och se den. Vi kommer gå ut med Facebook/Instagram och här så fort plasten av avdragen och båten är innanför dörrarna.